MR2 d.o.o., Lesce
Tel.: 04 / 777 - 1800

Fax: 04 / 777 - 1804

E-pošta: info@mr2.si
Trgovina in servis:
Poslovni center Lesce
Alpska 37b
4248 Lesce
Delovni čas:
SPREJEM IN IZDAJA BLAGA: delovniki 13-16h, sobota zaprto
za dopoldanske termine vas prosimo za predhodni dogovor

TELEFONSKA PODPORA: v času med 8-12 in 13-16h
pokličite na telefonsko številko 04 777 1 800.
Antivirus Nod32


 
 
 
 
Poslanstvo, cilji in vrednote

Zavedamo se, da je uspešnost našega podjetja zasnovana na kakovostni ponudbi računalniške opreme ter na znanju in strokovni usposobljenosti našega zaposlenega kadra. Obenem naša hitra prilagodljivost in sposobnost s sodobnimi rešitvami poenostavljati delovne procese naših partnerjev zagotavlja njihovo povečanje konkurenčne prednosti.

Naš cilj je postati vodilno podjetje na področju računalniških tehnologij na Gorenjskem, ki bo večini gorenjskih podjetij omogočalo kvalitetno podporo svojim računalniškim tehnologijam. Menimo, da so naše znanje in naša bližina ter podpora večjih principalov pa ne nazadnje tudi referenčni seznam naših že obstoječih strank (ELAN d.o.o., ELAN MARINE d.o.o., CASINO BLED d.d., SEAWAY GROUP d.o.o., ISKRA MEHANIZMI d.d., Lipnica, ELMONT Bled d.d.,...) tisti, ki lahko prepričajo podjetja, da se bodo odločila za zaupanje v naše delo in produkte.

Vrednote, na katerih temelji delo celotnega podjetja, pa so dolgoročno partnerstvo, nenehno razvijanje, izobraževanje in rast, zadovoljstvo kupcev in seveda nenazadnje tudi zadovoljstvo naših zaposlenih.

 
 
       
 


 
 
Domov2PodjetjeRešitveServisCenikInternet
2019 © MR2 d.o.o.