MR2 d.o.o., Lesce
Tel.: 04 / 777 - 1800

Fax: 04 / 777 - 1804

E-pošta: info@mr2.si
Trgovina in servis:
Poslovni center Lesce
Alpska 37b
4248 Lesce
Delovni čas:
SPREJEM IN IZDAJA BLAGA: delovniki 13-16h, sobota zaprto
za dopoldanske termine vas prosimo za predhodni dogovor

TELEFONSKA PODPORA: v času med 8-12 in 13-16h
pokličite na telefonsko številko 04 777 1 800.
Antivirus Nod32


 
 
 
 
Kdo smo

Podjetje MR2 d.o.o., Lesce, je ra─Źunalniško podjetje iz Lesc na Gorenjskem z devetimi zaposlenimi, ki se z ra─Źunalniško dejavnostjo ukvarja ┼że od leta 1991, ko je bilo ustanovljeno. Zaposleni s svetovanjem, dobavo in servisiranjem ra─Źunalniške opreme pokrivamo trg »zgornje« Gorenjske, nekaj ve─Źjih strank pa imamo tudi iz Ljubljane.

Imamo lastno sestavo osebnih ra─Źunalnikov in stre┼żnikov, ki temeljijo predvsem na zanesljivem delovanju zaradi izbora sestavnih komponent v srednjem in višjem kakovostnem razredu. Naša proizvodnja preko 500 osebnih ra─Źunalnikov letno nam omogo─Źa partnerski odnos s podjetjema Microsoft - smo Microsoft Certified Partner - in Intel - smo Intel Product Integrator, oboje pa zagotavlja našo dobro informiranost o novostih in ve─Źjo varnost našim kupcem, saj nam ti statusi zagotavljajo neposredno podporo naših principalov in dostop do njihovih baz znanja. Poleg lastne blagovne znamke ra─Źunalnikov prodajamo tudi izdelke ra─Źunalniških gigantov Hewlett Packard in IBM Lenovo in smo zelo aktivno vklju─Źeni v njihova partnerska programa - smo HP GOLD Preffered Partner in Lenovo Premium Partner in glede na prodano vrednost HP in Lenovo izdelkov smo eden najve─Źjih njunih partnerjev na Gorenjskem. Kljub naštetim partnerskim programom, v katerih sodelujemo, pa so naše klju─Źno podro─Źje storitve na podro─Źju ra─Źunalništva, kar vklju─Źuje tako svetovanje ob nakupu ra─Źunalniške opreme in postavitvi ra─Źunalniških omre┼żij kot tudi popravila osebnih ra─Źunalnikov ter zelo zahtevne nastavitve ra─Źunalniških stre┼żnikov in sistemov za varovanje podatkov.

Naša ciljna skupina kupcev so predvsem mala in srednje velika podjetja, ki trenutno predstavljajo okoli 80 odstotkov naših kupcev. Zaradi obdelovanja vedno ve─Źje koli─Źine podatkov, ki jih taka podjetja potrebujejo za svoje uspešno delovanje, so ra─Źunalniška omre┼żja s stre┼żniki, vse skupaj pa podprto z ustrezno programsko opremo, najboljša rešitev zanje. Pravilna nastavitev delovanja takih sistemov pa je ─Źedalje kompleksnejša, zato je podjetjem ceneje najeti zunanjega partnerja (nas), kot pa zaposliti in stalno izobra┼żevati svojega in┼żenirja. Tu je tr┼żna niša, v kateri vidimo svoj potencial rasti.

Vodilo pri vsem našem delu je vzpostavljanje trajnega odnosa z našimi strankami in bedenju nad njihovo celotno ra─Źunalniško infrastrukturo. Znani smo po inovativnih rešitvah, zanesljivosti, prilagodljivosti potrebam kupca, kratkih odzivnih ─Źasih in dobavnih rokih. Svojo krog kupcev najbolj širimo prav na osnovi zadovoljnih kupcev in zato je tako imenovani »word of mouth« (izraz, ki se v tr┼żenju uporablja za ustno izmenjavanje mnenj o izdelku ali storitvi) naša najve─Źja promocijska aktivnost.

Naše ambicije preraš─Źajo iz delovanja na podro─Źju malih in srednjih podjetij v visokotehnološke storitve, ki jih ve─Źinoma potrebujejo srednja in velika podjetja. Zavedamo se, da je znanje naših zaposlenih klju─Źno pri uspešnem delovanju na tem podro─Źju, zato veliko vlagamo v izobra┼żevanje lastnih kadrov.

 
 
       
 


 
 
Domov2PodjetjeRešitveServisCenikInternet
2019 © MR2 d.o.o.