MR2 d.o.o., Lesce
Tel.: 04 / 777 - 1800

Fax: 04 / 777 - 1804

E-pošta: info@mr2.si
Trgovina in servis:
Poslovni center Lesce
Alpska 37b
4248 Lesce
Delovni čas:
SPREJEM IN IZDAJA BLAGA: delovniki 13-16h, sobota zaprto
za dopoldanske termine vas prosimo za predhodni dogovor

TELEFONSKA PODPORA: v času med 8-12 in 13-16h
pokličite na telefonsko številko 04 777 1 800.
Antivirus Nod32


 
 
 
 
Istor

Image 

 

Rešitev za varnostno kopiranje in obnovo podatkov iStor SDV:


Podro─Źje zaš─Źite in varovanja poslovnih podatkov postaja vse pomembnejši element poslovnega procesa v današnjem poslovanju, saj je naša odvisnost od informacijske tehnologinje vse ve─Źja. Izguba podatkov lahko resno ogrozi poslovanje ali celo obstoj vsakega podjetja.

V podjetju MR2 d.o.o. se zavedamo problemov s katerimi se sre─Źujejo naše stranke ob izgubi podatkov, zato smo ┼żeleli ponuditi rešitev, ki bi odpravila vse te┼żave in skrbi povezane z varovanjem podatkov in ob tem še vedno ostala stroškovno dostopna tudi najmanjšim podjetjem s katerimi sodelujemo.

V sodelovanju z mednarodnim podjetjem iStor Secure IT, s katerim smo poslovni partner ┼że od leta 2006, smo med prvimi v Slovenji predstavili rešitev varnostnega kopiranja podatkov na daljavo (on-line backup). Z rešitvijo iStor SDV zadovoljujemo potrebe po zaš─Źiti poslovnih podatkov tako posameznikom, malim in srednjim podjetjem, kot tudi velikim korporacijam.


KLJU─îNE PREDNOSTI:

-takojšen prenos na varno oddaljeno lokacijo
-zaš─Źita za celotno podjetje na vseh lokacijah
-centralizirano upravljanje
-samodejno delovanje in stalen nadzor
-podpora za široko paleto aplikacij
-hitro delovanje
-visoka stopnja varnosti in zanesljivosti
-vsi podatki se hranijo v treh varnih podatkovnih centrih hkrati
-de-duplikacija podatkov
-hitra obnova podatkov - kadarkoli in kjerkoli
-mo┼żnost lokalne kopije z uporabo iStor SecureBackupAppliance
-stroškovna u─Źinkovitost - investicija ni potrebna, pla─Źate samo dejansko porabo
-zaš─Źita za neomejeno število stre┼żnikov, delovnih postaj ali prenosnikov

-podpora na najvišji ravni - 24 ur na dan

 

Vrhunska zmogljivost in zanesljivost

iStor SDV poenostavi vsak vidik zaš─Źite vaših podatkov - od enostavne uporabe in samodejnega delovanja do hitre obnovitve podatkov in takojšnjega hranjenja na varni, oddaljeni lokaciji.


Visoka varnost

Preden so podatki preneseni, so šifrirani z uporabo najstro┼żjih varnostnih metod, ki so trenutno na razpolago, in ostanejo šifrirani v ─Źasu, ko so v hrambi ter med vsemi prenosi.


Takojšen prenos na zunanjo lokacijo

Podatki so stisnjeni in šifrirani ter nato takoj preneseni preko IP povezave v varen, visoko zanesljiv podatkovni center. Za prenos informacij na varno lokacijo ni potrebna ─Źlovekova intervencija. To zagotavlja, da so vsi vaši podatki zaš─Źiteni in obnovljivi, bodisi na obstoje─Źi lokaciji ali na lokaciji za ponovno vzpostavitev po katastrofi.


Napredna obdelava podatkov

iStor SDV uporablja vrsto naprednih tehnologij, ki ob─Źutno zmanjšajo potrebe po prostoru, skrajšajo ─Źas izdelave varnostnih kopij, omogo─Źajo hitrejšo obnovitev in ve─Źjo varnost.

De-duplikacija izlo─Źi podvojene podatke na nivoju datotek in blokov, kar pomeni, da je potrebna samo ena polna kopija podatkov, od tu naprej pa se prenašajo samo spremembe znotraj posameznih datotek.

Zelo u─Źinkovita kompresija še dodatno zmanjša koli─Źino podatkov, kar pripomore k hitrejši izvedbi in manjši obremenitvi povezav.


Centralizirano upravljanje

Z iStor SDV ne potrebujete administrativnega kadra na posameznih lokacijah podjetja saj lahko upravljate vse procese (kopiranje/obnovitve/arhiviranje) z ene, centralne lokacije.


Stroškovno u─Źinkovita zaš─Źita podatkov

Od strojne in programske opreme do medijev in delovne sile, stroški za varnostno kopiranje podatkov in arhiviranje hitro naraš─Źajo. iStor SDV je povsem neodvisen ter deluje z vašo obstoje─Źo infrastrukturo, kar pomeni, da ni potreben nakup nove strojne ali programske opreme, pla─Źate le toliko kolikor potrebujete ter se tako izognete kapitalskim investicijam.

 

Image 

 

O podjetju iStor Secure IT AG

iStor Secure IT AG, s sede┼żem v Švici, je eden vodilnih ponudnikov storitev varnega shranjevanja podatkov, z dolgoletno tradicijo pa tudi eden najbolj izkušenih (prvi on-line backup je bil izveden ┼że leta 1999). Z inovativno tehnologijo in mo─Źnim poudarkom na poslovni integriteti je iStor prva izbira številnim uporabnikom po svetu (prisotni v 15 dr┼żavah in treh kontinentih), ki jim vsak dan zaupajo varovanje svojih kriti─Źnih poslovnih in osebnih podatkov. Lasten razvojni center jim omogo─Źa, da so vedno korak pred konkurenco, saj lahko svoje rešitve prilagajajo potrebam in zahtevam posameznih strank.

 
 
       
 


 
 
Domov2PodjetjeRešitveServisCenikInternet
2019 © MR2 d.o.o.