MR2 d.o.o., Lesce
Tel.: 04 / 777 - 1800

Fax: 04 / 777 - 1804

E-pošta: info@mr2.si
Trgovina in servis:
Poslovni center Lesce
Alpska 37b
4248 Lesce
Delovni čas:
SPREJEM IN IZDAJA BLAGA: delovniki 13-16h, sobota zaprto
za dopoldanske termine vas prosimo za predhodni dogovor

TELEFONSKA PODPORA: v času med 8-12 in 13-16h
pokličite na telefonsko številko 04 777 1 800.
Antivirus Nod32


 
 
 
 
Strežniške rešitve

Enostavno, centralizirano uvajanje aplikacij in upravljanje delovnih postaj omogočajo bistveno povečanje učinkovitosti sistemskih skrbnikov, hitro znižanje stroškov in poenostavitev vzdrževanja v omrežje povezanih računalnikov. Rešitev temelji na uporabi  strežnikov na Windows Server ali Linux  okolju.

hp-rack.jpgDATOTEČNI STREŽNIKI

Postavljamo in povezujemo v celovite sisteme strežnike na  Microsoft Windows Server in Linux platformah z imeniškimi strukturami eDirectory, Active Directory in LDAP.

ibm-blade.jpgWEB, POŠTNI IN FTP STREŽNIKI 

Za potrebe elektronskega komuniciranja in skupinskega dela implementiramo internet , intranet in poštne sisteme na Windows Server in Linux strežniških platformah. Pestra paleta poštnih strežnikov vključuje Microsft Exchange in druge  sisteme.

 ibm-ser.gifTERMINALSKI STREŽNIKI

Sodobni načini poslovanja zahtevajo vse večkrat oddaljen dostop do delovnega okolja, ki je najbolj učinkovit preko terminalskega dostopa. Terminalske strežnike postavljamo na Microsoft Windows strežniški platformi. Razen hitrega dostopa iz oddaljenih lokacij, ta rešitev omogoča tudi centralizirani nadzor in distribucijo uporabniških aplikacij. Terminalske strežnike smo že uspešno implementirali v podjetja, ki imajo svojo verigo trgovin ali poslovnih enot po vsej Sloveniji ali svetu in jim centralizacija podatkov pomeni ključ do njihovega uspeha.

 ibm-rack.jpg

 

VIRTUALNI STREŽNIKI

Konsodildacija ali združevanje strežnikov je sodobni trend pri postavitvah strežniških sistemov, za katere je zahtevana visoka zanesljivost delovanja. VMware ESX Server je rešitev, ki s povečanjem izkoristka strojne opreme bistveno zmanjšuje stroške IT infrastructure.

 

 
 
       
 


 
 
Domov2PodjetjeRešitveServisCenikInternet
2019 © MR2 d.o.o.