MR2 d.o.o., Lesce
Tel.: 04 / 777 - 1800

Fax: 04 / 777 - 1804

E-pošta: info@mr2.si
Trgovina in servis:
Poslovni center Lesce
Alpska 37b
4248 Lesce
Delovni čas:
SPREJEM IN IZDAJA BLAGA: delovniki 13-16h, sobota zaprto
za dopoldanske termine vas prosimo za predhodni dogovor

TELEFONSKA PODPORA: v času med 8-12 in 13-16h
pokličite na telefonsko številko 04 777 1 800.
Antivirus Nod32


 
 
 
 
Partnerji
ImagePodjetje MR2 iz Lesc je v maju 2006 podpisalo partnersko pogodbo z mednarodnim podjetjem iStor, enem izmed vodilnih podjetij na podro─Źju rešitev on-line varnostnega kopiranja, arhiviranja ter restavriranja podatkov (backup&restore services).
 
Image Podjetje MR2 je eden izmed prvih HP partnerjev v Sloveniji. Hewlett-Packard izdelke prodajamo ┼że od daljnega leta 1991, ko podjetje še ni bilo zdru┼żeno s Compaq blagovno znamko. Leta 2003 smo podpisali pogodbo, s katero je podjetje uradno pridobilo status HP Business partner.
 
ImageIBM je globalno IT podjetje, ki je ┼że desetletja vodilno na podro─Źju poslovnega svetovanja, tehnoloških storitev, razvoja in proizvodnje najnaprednejših ra─Źunalniških sistemov in programske opreme. Svojim klientom ponuja celovite rešitve, od strateških analiz, svetovanja na podro─Źju poslovne in tehni─Źne arhitekture sistemov do implementacije in integracije kompleksnih sistemov IT.
 
ImagePodjetje MR2 je ┼że od leta 1993 pomemben Intel partner, saj v svoje namizne ra─Źunalnike, delovne postaje in stre┼żnike integrira vrhunske Intelove osnovne ploš─Źe in procesorje. S tem svojim strankam omogo─Źa najvišjo raven hitrosti in stabilnosti njihovih delovnih procesov.
 
ImagePartnerstvo podjetja MR2 in Microsofta sega tudi ┼że v davno leto 1991, ko smo prodali prve ra─Źunalniške sisteme opremljene z Microsoftovo programsko opremo, takrat je bil to Microsoft Dos (Disk Operationg Systems), ki ga danes pozna le še malokdo.
 
ImageLenovo je usmerjen v zadovoljevanje potreb razli─Źnih ciljnih skupin v lokalnem okolju. V Sloveniji ponuja in tr┼żi izdelke ve─Źkrat nagrajenih blagovnih znamk ThinkPad, ThinkCentre in ThinkVision, ki so primarno namenjene podjetjem in zadovoljevanju njihovih specifi─Źnih potreb.
 
ImageAntivirusni paket NOD32 ponuja najboljšo stopnjo zaznave, najmanjšo porabo sistemskih zmogljivosti in najhitrejše delovanje med vsemi antivirusnimi rešitvami, ki so na voljo na trgu. Podjetje MR2 je ┼że od leta 2005 pooblaš─Źeni prodajalec in partner Eset NOD32 izdelkov.
 
 
       
 


 
 
Domov2PodjetjeRešitveServisCenikInternet
2019 © MR2 d.o.o.